Slideshow Tekst

welkom bij

Kaashandel de Vries BV

Kaashandel de Vries BV logo
Kaashandel de Vries BV
assortiment

Welke kazen kunt u vinden in ons assortiment?

Bij Kaashandel De Vries vindt u een ruim assortiment aan binnenlandse en buitenlandse kazen. Om deze reden hebben wij bijna altijd een kaas die naar uw wens is. Kaashandel De Vries werkt onder andere samen met verschillende boeren in de Krimpenerwaard, waardoor het om streekproducten gaat. Om een compleet assortiment te bieden werken we echter ook samen met boeren buiten deze polder.

Hollandse kazen

Bij Kaashandel De Vries worden alle Hollandse kazen in ons eigen pakhuis gerijpt. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit kaas garanderen. Wij bieden onder andere boerenkazen aan waaronder:

  • Boerenkaas in verschillende leeftijden
  • Stolwijker boerenkaas
  • Boeren Leidse en blanke magere boerenkaas

Boerenkaas mag alleen de naam boerenkaas krijgen wanneer er rauwe melk gebruikt is voor het maken van de kaas. Om deze reden bevat boerenkaas nooit gethermiseerde of gepasteuriseerde melk.

Er zijn nog enkele andere kazen die u kunt vinden in ons assortiment:

  • Cono kaas in verschillende leeftijden
  • Lutjewinkel kaas in verschillende leeftijden
  • HB kaas in verschillende leeftijden

Buitenlandse kazen

In ons assortiment met buitenlandse kazen streven wij ernaar om u kazen te kunnen bieden die u niet snel tegen komt bij andere kaashandelaren. Om deze reden hebben wij een uniek assortiment met kleinschaligere soorten buitenlandse kazen.

Wilt u iemand verrassen met een leuk pakket bestaande uit verschillende kazen? Bij Kaashandel De Vries kunt u deze zelf laten samenstellen, met zowel Hollandse als buitenlandse kazen.

Binnenkort nieuw in ons assortiment!

De Stolwijkse Jersey kaas is binnenkort nieuw in ons assortiment! Bij deze kaas hebben de koeien minder voer nodig om genoeg melk te produceren. Dit zorgt ervoor dat het produceren van deze kaas een kleinere ecologische voetafdruk heeft. Verder bevat de Stolwijkse Jersey kaas een hoger vet- en eiwitgehalte. Dit zorgt ervoor dat de kaas voedzamer is dan de standaard kazen.

Wilt u meer weten over een bepaalde kaas in ons assortiment? Neem contact met ons op of bezoek ons op een van de markten waar u ons wekelijks kan vinden!

Kaashandel de Vries BV logo
Kaashandel de Vries BV