Slideshow Tekst

welkom bij

Kaashandel de Vries BV

Kaashandel de Vries BV logo
Kaashandel de Vries BV
Tekst

Yersto kaas 

Genieten van een volle kaassmaak en direct oog hebben voor behoud van het milieu? Koop nu bij Kaashandel de Vries de overheerlijke Yersto kaas. Gemaakt van melk van de Jersey koeien. Deze koeien zijn iets kleiner dan de bekende Holsteiner koeien. Dit betekent dat ze minder voer nodig hebben en dus minder methaan uitstoten. Voor het produceren van deze smaakvolle kaas, wordt het milieu dus een stuk minder belast. 

Stolwijkse Jersey kaas 

Proef zelf hoe lekker deze Stolwijkse kaas is en ervaar direct hoe een volle kaassmaak samengaat met het beperken van de ecologische voetafdruk. Deze sterke melkkoe geeft een vette melk met een vetgehalte van 6% vet en maar liefst 4% eiwit. In tegenstelling tot gewone kaas, waar zo’n 9 liter melk voor nodig is, is voor deze kaassoort 6 liter melk voldoende.  

Lactosevrije Yersto kaas 

Yersto kaas zit boordevol smaak en ook nog eens lactosevrij. Onbeperkt genieten van alle mineralen, voedingsstoffen en vitamines is met onze lactosevrije Stolwijkse Jersey kaas dus geen probleem. Deze Jersey kaas krijgt bij ons alle tijd om te rijpen in ons eigen pakhuis. Hierdoor komt de volle smaak helemaal tot zijn recht en dat proeft u. Kom deze kaas bij Kaashandel de Vries proeven op de standplaats die wij wekelijks hebben op diverse markten.  

Jersey koeien in Stolwijk 

Bent u in de omgeving van Stolwijk? Maak dan gelijk van de gelegenheid gebruik om de Jersey koeien met eigen ogen te bekijken. Vanaf de Provinciale weg van Gouda naar Stolwijk zijn ze bij de eerste boerderij, voorbij de Beijerse Bocht aan de rechterkant van de weg bij boer Kevin de Jong te vinden. Zo weet u direct waar de oorsprong van onze overheerlijke Yersto kaas ligt.  

Contact met Kaashandel de Vries B.V. 

Heeft u een restaurant, winkel, bezorgservice en/of en ander bedrijf? Ook hiervoor is ons assortiment aan diverse kaassoorten verkrijgbaar. Neem een kijkje bij ons uitgebreide assortiment en zie direct het aanbod dat wij aan Hollandse en buitenlandse kazen bieden. Vragen over Yersto kaas of onze andere kaassoorten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van informatie. 

Kaashandel de Vries BV logo
Kaashandel de Vries BV